Perheenparhaaksi.fi

Uusi asiantuntija aloittaa elokuussa Perheen parhaaksi -toiminnassa

Parisuhdekeskus Katajan Perheen parhaaksi- toiminnan uutena asiantuntijana aloittaa 7.8. 2017 alkaen terveydenhoitaja, psykoterapeutti Kaisa Humaljoki.

Kaisalle Perheen parhaaksi- toiminta on jo tuttua, sillä hän on ollut mukana verkoston toiminnassa jo vuosia ADHD-liiton edustajana. Kaisalla on vahva kokemus myös parisuhteen kysymyksistä niin parisuhdeprojektin kuin pariterapiatyönsäkin pohjalta.

Perheen parhaaksi -toiminta jatkuu tiiviinä yhteistyönä potilasjärjestöjen sekä terveydenhuollon ammattilaisten verkostoissa. Mukana ovat Suomen Reumaliitto ry, Suomen Diabetesliitto, Sydänlapset- ja aikuiset ry, Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry, Keliakialiitto ry, Crohn ja Colitis ry sekä ADHD-liitto ry. Teematuokioita, voimavarapäiviä sekä parisuhdekursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

 

Palvelupuhelin avoinna vielä ma 19.4 klo 14-16 ennen kesätaukoa

Erityislasten vanhempien parisuhdekysymyksissä saat maksutonta apua puhelinneuvonnassamme maanantaisin klo 14- 16 numerossa 050 337 9053. Palvelemme vielä ma 19.6. ja sen jäkeen jäämme kesätauolle: Perheen parhaaksi -palvelupuhelin on avoinna jälleen 7.8. alkaen.