Perheenparhaaksi.fi

Joko katsoit Voimavarapeiliin?

Voimavarapeilissa arvioidaan vastaustesi perusteella omia voimavarojasi ja parisuhteesi tilannetta juuri nyt. Joko kokeilit – ja tuntuiko Voimavarakirje kertovan elämäntilanteeseesi sopivista asioista?

Parisuhdeasioiden äärelle pysähtyminen ja parisuhdetoimintaan osallistuminen vaikuttaa positiivisesti koko perheen hyvinvointiin. Perheen parhaaksi -toimintaan osallistuneen sanoin:

”Tää on tällainen elämäntapa- tai asennemuutos, kyllä se aika pysyvänlaatuisia muutoksia tuo. Mahdollisuus on, että kantaa läpi elämänkin. Jos oltais kymmenen vuotta aikaisemmin menty oltaisiin voitu aika monelta konfliktilta välttyä.”

Parisuhdekeskus Katajan parisuhdekouluttaja ja perheterapeutti Terhi Väisänen kohtaa erityislasten vanhempia eri puolilla Suomea Perheen parhaaksi -toiminnan parissa – katso miten Terhi kuvaa lapsen sairauden tai erityistarpeen vaikutusta vanhempien parisuhteeseen:

Herättikö parisuhdeasiat kysymyksiä?

Jos haluat tietää lisää tai keskustella parisuhdeasioista, Perheen parhaaksi -palvelupuhelin on avoinna maanantaisin kello 14-17: soittamalla numeroon 050 337 9053 pääset keskustelemaan luottamuksellisesti parisuhdeasiantuntijamme kanssa.

Voimavarapeili on kehitetty Parisuhdekeskus Katajassa ja sen sisältö perustuu pitkään kokemukseemme parisuhdeasioiden parissa. Kuulemme mielellämme palautettasi ja toivomme aiheesta postia osoitteeseen tiedotus@parisuhdekeskus.fi.